Brunnsmuseet Sätra Brunn är ett ideellt arbetslivsmuseum med syfte att bevara och berätta om Sätra Brunns kulturarv. Följ oss gärna genom vårt nyhetsbrev.

Varför ska du prenumerera?

Nyhetsbrevet skickas ut den första dagen i varje månad. Om du prenumererar så skickas varje ny utgåva av nyhetsbrevet direkt till din inkorg via e-post. Du behöver inte oroa dig för att missa någonting.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att komma närmare det vi gör med att bevara och berätta om kulturarvet Sätra Brunn och få exklusiva förhandsvisningar av vårt arbete innan det når ut publikt.

När du prenumererar får du full tillgång till nyhetsbrevet och webbplatsen. Det är helt gratis. Läs gärna tidigare utgåvor av nyhetsbrevet via webbplatsen.

Tack för att du läser Brunnsmuseets nyhetsbrev! Prenumerera genom att registrera din e-postadress här nedanför.

Fler nyhetsbrev

Visste du att Brunnsmuseet har flera olika nyhetsbrev? Läs mer och prenumerera på vårt andra nyhetsbrev här nedan.

Skänk gärna ett bidrag

Brunnsmuseet drivs helt och hållet av ideella krafter. Om du uppskattar vårt arbete och detta nyhetsbrev så får du gärna skänka oss ett bidrag. Kanske motsvarande en kopp kaffe? Vi tar emot Swish: 123 227 94 79 eller skanna rutkoden härintill med Swish-appen.

Du kan även göra en inbetalning till bankgiro: 786-1966.

Tack för ditt bidrag!

Integritetspolicy

Vår policy kring integritet är ganska enkel. Vi använder din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev så länge du vill det. Du kan när som helst välja att sluta prenumerera på vårt nyhetsbrev, och vi tar då bort din e-postadress. I förekommande fall kan vi skicka ut personliga e-postmeddelanden till ett urval av nyhetsbrevets följare, om det finns ett syfte med att göra detta. Du kan vara säker på att vi aldrig säljer några e-postadresser eller sprider dessa på annat sätt. Vi följer de åtaganden som finns enligt GDPR genom i dataskyddsförordningen: Europaparlamentets och Rådets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016 om skydd för fysiska personer med avseende på behandling av personuppgifter och om det fria flödet av sådana uppgifter och om upphävande av direktiv 95/46/EG (allmän dataskyddsförordning).

För att ta reda på mer om företaget som tillhandahåller tekniken för detta nyhetsbrev, besök Substack.com.

Subscribe to Brunnsmuseets nyhetsbrev

Prenumerera för att komma närmare det vi gör med att bevara och berätta om kulturarvet Sätra Brunn och få exklusiva förhandsvisningar av vårt arbete innan det når ut publikt. Skickas ut den första dagen i varje månad.

People

Digital kreatör och nyhetsbrevets redaktör. Wikipedian. Gillar att utveckla digitala lösningar för att presentera kulturarvet.
Arbetsterapeut i Västerås och tidigare anställd på Sätra Brunn.
Datanörd. Fastnade i dataträsket 1968. Sitter där fortfarande. Problemlösare.